LAUGAVEGUR WANDELVAKANTIE

LAUGAVEGUR is onderdeel van reisorganisatie CREATING STORIES, al meer dan 20 jaar een toonaangevend reisbureau. Wij zijn begonnen als IJslandspecialist en Canadareizen, maar al snel kwamen er meer bestemmingen bij en gingen wij op zoek naar een nieuwe naam. Ieder reis is als het ware het creëren van je eigen verhaal. We helpen je bij het samenstellen van je reis (we are creating stories), zodat jij jouw verhaal kunt gaan maken (you are creating stories).

Onze medewerkers hebben allemaal zeer veel ervaring met reizen binnen onze bestemmingen en zijn daarom ook gespecialiseerd in het samenstellen van reizen op maat.

Jouw wandelvakantie kunnen wij als geen ander onderdeel maken van je geplande reis. Ook als niet iedereen wil wandelen, stellen wij voor de andere reizigers gewoon een mooi alternatief samen. Laat je inspireren en maak gebruik van onze jarenlange ervaring!

ONZE VERHALEN – JOUW VERHAAL

Onze reizen zijn gebaseerd op onze eigen ervaringen. Daarom laten wij ook veel van onze eigen reizen zien. Daarnaast willen we op deze website ook de verhalen van onze reizigers laten zien. Inspirerende verhalen vormende de kern van onze organisatie. Vind je het leuk je verhaal te vertellen en te laten zien, stuur een berichtje naar info@creatingstories.nl.

  • Wij bieden prachtige wandeltochten in de hele wereld, waaronder IJsland. De naam Laugavegur is dan ook de naam van een beroemde trektocht door het IJslandse binnenland.

  • Altijd Persoonlijk contact met een specialist

  • Hét reisbureau voor jouw wandelvakantie op maat
  • Na boeking krijg je een uitgebreid informatiepakket
  • Wij bieden individuele reizen en groepsreizen

Ontmoet ons team

Robbert Kloosterman

Robbert Kloosterman

Eigenaar/Directeur

Samen met Manuel heb ik Creating Stories opgebouwd van klein bedrijf naar een organisatie met vele prachtige bestemmingen. Tijdens onze reizen is wandelen altijd een belangrijk onderdeel. Ik hou juist van de minder bekende routes en ga dan samen met mijn gezin op pad. De West- en Oostfjorden van IJsland bieden prachtige onbekende mogelijkheden. Maar hoog op mijn verlanglijst staat nu de ‘W’ trektocht in Patagonië.

Manuel Rosdorff

Manuel Rosdorff

Eigenaar/Directeur

Reizen en reizen ontwikkelen doe ik al vele jaren samen met Robbert en het verveelt nog geen dag. Wandelen door adembenemende natuur geeft je ongekend veel energie. De Laugavegur heb ik al meerdere keren gelopen, zoals de tocht die wij voor de Bas van der Goor Foundation hebben georganiseerd. Begeleid door een medisch team en oud top volleyballer Bas van der Goor gingen 12 diabetici de strijd aan met de IJslandse natuur. Geen uitdaging is ons te gek!

Marieke Boerema

Marieke Boerema

Sales

Ik werk al sinds ….. in de reiswereld en hoop dat ook nog lang te doen. De reiswereld verandert wel. Ik merk dat er juist veel aandacht is voor wandelreizen. Onze natuurbestemmingen zijn daar uitermate geschikt voor. Een dag of een meerdaagse trekking, wij weten wel raad met je wensen. Ik word altijd weer vrolijk van de mooie reacties van onze klanten. Voor komende zomer staan er gelukkig al weer veel mooie wandelreizen geboekt!

Barbara Kloosterman

Barbara Kloosterman

Marketing & Sales

Bij aankomst op IJsland in 2009 wist ik dat ik een nieuwe liefde had. Een niet te verklaren gevoel van ’thuiskomen’, dat veel IJslandliefhebbers zullen herkennen. Samen met Robbert en onze vier kinderen hebben we veel mooie reizen mogen maken naar de bestemmingen van Creating Stories, mijn camera altijd in de hand voor eigen beeldmateriaal. IJsland blijft wel met stip bovenaan..

Linda Bruggeling

Linda Bruggeling

Financiële administratie

Sinds 2010 ben ik al werkzaam bij Creating Stories en nog steeds met heel veel plezier. Ik vind het fantastisch dat ik net als de verkoop veel kansen krijg om te reizen. IJsland is wel mijn favoriet en ik kan dan ook niet wachten om, zodra het weer kan, in het vliegtuig te stappen om nieuwe avonturen tegemoet te gaan. Want ook al is IJsland niet heel groot, het is altijd weer anders!

Elvira Westerveld

Sales

Mijn specialismes zijn de Verenigde Staten van Amerika, Canada en Cruises; bijzonder gek ben ik op de Verenigde Staten. De veelzijdigheid van dit prachtige land, de ongerepte natuur, mooie stranden maar ook de steden gaan nooit vervelen. Maar ook de Rocky Mountains hebben een onvergetelijke indruk op mij achtergelaten! Reizen is mijn passie. Inmiddels heb ik meer dan 20 reizen gemaakt in Amerika en in 2012 ben ik er zelfs getrouwd.