Loading...
Veelgestelde vragen
Wat zijn de boekingskosten?

Per boeking hanteren wij reserveringskosten € 35,-. Ben je woonachtig buiten Nederland is dit € 45,- (in verband met hogere verzendkosten van je informatiepakket)

Wat zijn de reisvoorwaarden bij Creating Stories | Laugavegur
Wat moet ik doen als zich problemen voordoen tijdens mijn vakantie?

Mocht er tijdens je wandelvakantie onverhoopt iets voorvallen, dan vragen wij je eerst dit op te lossen met de betrokken partij. Mocht je er samen niet uitkomen dan zijn wij tijdens kantooruren te bereiken op het reguliere nummer. Buiten kantooruren zijn wij te bereiken op het noodnummer. Meer informatie vind je bij het informatiepakket of je reisbescheiden.

Moet ik mijn eigen water meenemen?

De hutten hebben allemaal stromend koud water. Het water uit de kranen kun je gewoon drinken. Veel hutten hebben een grote pan op het fornuis staan met heet water. Je kunt een bidon vullen voordat je de hut verlaat, maar je kunt ook drinken uit de beekjes die je onderweg tegen komt.

Hebben de hutten toiletten?

Ja, alle hutten hebben toiletten, behalve de hut in Hrafntinnusker die heeft alleen een latrine. In de hutten is toiletpapier en zeep aanwezig. De toiletten bevinden zich meestal in aparte gebouwen.

Kan ik iets kopen in de hutten?

In alle hutten op de Laugavegur kan je spullen kopen. De selectie van goederen hangt af van de grootte van de hut, maar het is gewoon mogelijk om verschillende snacks te kopen.

Welke betaalmiddelen worden geaccepteerd in de hutten?

Je kunt in de hutten betalen met de IJslandse kroon, maar ook de meeste betaalpassen worden geaccepteerd in de hutten.

Moet ik mijn eigen keukengerei meenemen?

Nee, de hutten hebben gasfornuizen, potten, pannen en andere keukenapparatuur die je nodig hebt om een maaltijd te bereiden. In de hutten zijn ook afwasmiddel, afwasborstels, tafelkleden en theedoeken.

Zijn de hutten verwarmd?

Ja, alle hutten zijn verwarmd, sommige met geothermisch water, andere met gas. Om veiligheidsredenen worden de gaskachels ’s nachts uitgeschakeld.

Kan ik mijn apparaten opladen in de hutten?

Er is onderweg geen elektriciteit in een van de hutten en dus ook geen mogelijkheid om elektronische apparaten op te laden. Zorg er dus voor dat je voldoende stroom bij je hebt. Bij de hutten worden accupacks verkocht.

Kan ik douchen onderweg?

Voor 500 ISK is het mogelijk om te douchen in de hutten, behalve in Hrafntinnusker. Je kunt een muntje halen bij de bewaker van de hutten. Je kunt betalen met contant geld of pinnen.

Kan ik verbinding maken met internet?

Het is in geen van de hutten mogelijk om verbinding te maken met wifi, maar in sommige hutten is het wel mogelijk om verbinding te maken met 4G.

Hoe is het telefoonverbinding op de Laugavegur-route?

De telefoonverbinding kan onderweg instabiel zijn. Het kan zijn dat je naar de dichtstbijzijnde heuveltop moet om een netwerk te vinden.

Wat voor soort bedden zijn er in de hutten?

Alle hutten hebben stapelbedden, met enkele of dubbele matrassen. Houdt er rekening dat het mogelijk kan zijn dat je een stapelbed moet delen met een andere gast. De opzichters wijzen je een plaats toe in de hut.

Openingstijden

Je vakantie plannen? Vanaf heden zijn we op doordeweekse dagen van 09.00-12.00 uur telefonisch bereikbaar. Wil je ons buiten deze tijden bereiken, stuur ons dan een e-mail, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op! Wij helpen je ook in deze tijd uiteraard graag met omboeken, advies, vragen en boeken van jouw droomvakantie!! Bel of mail ons dan ook gerust!

Titel

Ga naar de bovenkant