Wil je meer te weten komen over IJsland of je er verder in verdiepen. Dit kan middels een boek of een gedetailleerde kaart. Kijk dan zeker verder naar ons aanbod en tips op deze pagina.

Als Creating Stories | Laugavegur verkopen we een groot aantal boeken en kaarten van IJsland uit voorraad. Bijvoorbeeld onze reisgids ‘IJsland’ uit de Dominicusreeks. Dit boek ontvang je gratis bij een reservering van € 1.500 of meer. Deze reisgids geeft je meer informatie over IJsland en is zeker handig om je voor te bereiden op je reis of voor onderweg.

LEZEN OVER IJSLAND

In ons assortiment vind je verschillende interessante literatuur over de geologie van IJsland. Over het bijzondere en gevarieerde landschap van IJsland, valt veel te lezen. Daarnaast hebben wij ook boeken over de flora en fauna op IJsland, maar ook praktische informatie voor als je een reis naar IJsland maakt, denk hierbij aan wandelgidsen.

KAARTEN VAN IJSLAND

In het assortiment zijn een aantal gedetailleerde kaarten beschikbaar voor wandelroutes en geologische kaarten. Daarnaast zijn er ook kaarten beschikbaar van het gehele eiland, maar ook specifieke regio’s van IJsland.

BOEKEN EN KAARTEN VAN IJSLAND BESTELLEN

De bovenstaande boeken, kaarten en dvd’s kunnen op ons kantoor worden gekocht (bel van tevoren voor een afspraak en geef door welk boek of kaart je wilt bestellen, wij kunnen kijken of deze voorradig is). Het is ook mogelijk om het bedrag plus een bijdrage in de porto- administratiekosten over te maken op Rabobank 1518.30.215 (IBAN: NL68RABO0151830215) onder vermelding van de titel(s) en je volledige adres.

Het is ook mogelijk dat wij de boeken of kaarten naar je toe opsturen. Mail ons dan de titel van het boek en wij maken het in orde.

binnen Nederland tot 2 kg: € 6,95;
buiten Nederland tot 2 kg: € 11,95

De verzendkosten voor wandkaarten worden belast volgens de geldende tarieven, bovenstaande bijdragen zijn hiervoor niet toereikend.

De DVD, het boek en/of de kaart(en) worden dan na ontvangst van de betaling toegezonden.