Hoe zien je vakantiedromen er uit voor het komende jaar? Ga je eindelijk naar de bestemming die al jaren bovenaan op je bucketlist staat of kies je voor een bekende, vertrouwde bestemming? Wij doen er alles aan zodat je zorgeloos je vakantie kunt gaan boeken en kunt genieten van de voorpret, voor iedereen een belangrijk onderdeel van de reis.

REIZEN IN 2021
Dus boek je nu een pakketreis* voor 2021, dan mag je deze tot 60 dagen voor vertrek kosteloos annuleren en tot 30 dagen voor vertrek kosteloos wijzigen naar een andere bestemming of periode. Daar hoef je geen reden voor op te geven, al vinden we het wel prettig te weten wat je overwegingen zijn. Deze voorwaarden gelden voor boekingen vanaf 14 december 2020.

Uitbreiding van de annuleringsvoorwaarden
We gaan nog verder, want indien de code voor je bestemming binnen 30 dagen voor vertrek van geel naar oranje gaat, dan kun je uiteraard kosteloos annuleren. In dat geval geven wij een voucher uit voor de reissom die je betaald hebt, zodat je die op een rustiger moment kunt besteden aan een nieuwe reis. Maar je mag de reis ook kosteloos omboeken naar een andere bestemming of naar een andere periode.

Uitbreiding van de omboekingsvoorwaarden
Wil je liever omboeken, dan gaan we samen kijken of dat naar dezelfde of een andere bestemming moet, in dezelfde reisperiode of een andere. Vervolgens krijg je een nieuwe offerte waarvoor wij ons uiterste best doen om de prijs gelijk te houden, indien het dezelfde bestemming en dezelfde reisperiode betreft. Boek je om naar een andere bestemming of een andere reisperiode, dan kan de prijs natuurlijk veranderen.

* Het gaat om pakketreizen naar vrijwel al onze bestemmingen die bestaan uit een combinatie van vlucht, autohuur en overnachtingen en daarnaast verscheping van een voertuig met de vrachtboot naar IJsland.

Let op: voor de veerbootovertocht naar IJsland zijn er afwijkende voorwaarden. Vraag daarnaar tijdens het boekingsproces.

 

Van code geel naar code oranje
En als je op reis bent kan het natuurlijk gebeuren dat de code van geel naar oranje gaat. Heb je dan een pakketreis bij ons geboekt, dan gaan we kijken of de reis gewoon veilig afgemaakt kan worden. Mocht dat niet kunnen, dan stellen wij alles in het werk om je zo snel mogelijk terug te laten keren naar huis.

Tevens passen wij onze betalingsvoorwaarden aan: je hoeft geen aanbetaling te doen na boeking, al mag dat natuurlijk wel als je dat heel graag wilt ?. Pas 30 dagen voor vertrek dient de reissom voldaan te worden. Let op! Sluit je bij ons een verzekering (annulerings-/reis-/autocascoverzekering) af, dan dien je deze wel binnen 7 dagen na factuurdatum te betalen. Dit geldt overigens alleen voor reizen die plaatsvinden in 2021 en geboekt worden vóór 31 maart 2021.

Het is voor veel bedrijven een economisch moeilijke tijd, dus ook voor touroperators zoals wij. Gelukkig zijn we gezond, gedreven, ambitieus en gaan wij ook vol goede moed het nieuwe jaar weer in. En mocht je dus via ons op reis gaan, dan heb je gegarandeerd een mooie trip. Wil je nog even afwachten, maar weet je andere reizigers in je omgeving die zich wel al aan het oriënteren zijn, dan stellen wij het uiteraard op prijs als je deze reizigers van onze flexibele boekingsvoorwaarden op de hoogte brengt.

Op naar een veilig en onbezorgd reisjaar!

 

LID SGR, SGRZ EN CALAMITEITENFONDS

Wij zijn aangesloten bij de SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds. Tevens houden wij ons aan het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Je bent bij ons aan het goede adres voor een vertrouwd gevoel, zowel voor als tijdens je reis!

We bevelen je aan zowel een reis- als annuleringsverzekering af te sluiten! Op onze pagina Corona en Verzekeringen (op de website van Creating Stories) gaan wij gedetailleerd in op de verschillende situaties die voor of tijdens je reis kunnen ontstaan. Uiteraard staan wij je ook graag persoonlijk te woord. Bel of mail ons voor een advies op maat.